Salestip: eerlijk zijn [video]

Eerlijk zijn - Met Mega Cindy het bos in Met Mega Cindy het bos in…

Ik geef je een salestip. Daarom neem ik je vandaag mee het bos in… Het bos achter mijn huis in Vlaams-Brabant waar ik zo graag wandel. Met de hondjes. Of alleen. Of met jou!

Want je weet het misschien niet, maar ik heb je de voorbije maanden regelmatig meegenomen het bos in. Omdat ik het nou eenmaal leuk vind om verhalen te vertellen. En ik ben misschien wel een klein beetje gek, maar tegen mezelf praten dat is ook weer zoiets. Dan vertel ik het liever aan jou! En dat heb ik dus gedaan.

Iedere week zal ik een van deze story’s met je delen. En alle verhalen hebben iets te maken met verkopen, en bevatten eigenlijk ook een salestip. Iets herkenbaars wellicht, een reminder of misschien wel een eye-opener.

Het kan gaan over prijzen, het kan gaan over service, het kan gaan over iemand die me iets heeft verkocht.

Deze week gaat het over eerlijkheid. Omdat mijn blogpost over eerlijk verkopen behoorlijk wat reacties heeft opgeleverd en nog veel meer shares is dit blijkbaar een onderwerp dat leeft.

Dus laat ik in de sfeer blijven en je vertellen over het kleedje dat ik ben gaan kopen.
Noot voor de Hollanders: zo noemen wij Vlamingen een jurkje. ­čśÇ

Plaats een reactie

X