Het is nogal wat hè? Je website Mega Cindy noemen, ik zal het wel hoog in mijn bol hebben, toch?

Misschien is het aardig om op een verloren moment eerst eens te lezen wie ik ècht ben. Dan lees je ook meteen waar de naam Mega Cindy vandaan komt!

Mega Cindy sales trainerIk ben al ruim 20 jaar werkzaam in de sales, heb daarin grote successen mogen vieren en ben in 2014 aan mijn droom als zelfstandig ondernemer begonnen. En zoals je gezien zult hebben help ik jou als ondernemer nu om meer klanten en een hogere omzet te halen door je te leren Verkopen vanuit je H.A.R.T.

Maar ik ben ook de moeder van Kimya, mijn schatje van 13 met een verstandelijke en lichamelijke handicap. Haar geboorte, haar handicap, de jarenlange gang naar ziekenhuizen, maar ook haar 'zijn' hebben mijn leven bepaald, mijn leven richting gegeven en me geïnspireerd om te doen wat ik doe.

Op onderstaande pagina's deel ik het nodige over mijzelf. Hoewel het in mijn business draait om jou, mijn klant, heb ik het belangrijk gevonden dit zo uitgebreid te delen. Ik kan me namelijk voorstellen dat je wilt weten wat mijn denkbeelden zijn, hoe ik je op weg kan helpen en of ik wel echt ben.

X