Wat is jouw (verkoop)plan voor 2019

Toen ik destijds in de sales werkte voor grote bedrijven, zoals IBM en Belgacom, werd ik ieder kwartaal afgerekend op mijn cijfers. Als ik mijn cijfers niet haalde, was de kans groot dat ik geen job meer had.

Ieder jaar was ik dan ook heel gedreven om mijn verkoopplan uit te werken om ervoor te zorgen dat ik mijn doelen zou bereiken. Dat zorgde ervoor dat ik hyper gefocust was en het resultaat was dat ik mijn targets over scoorde op een enkele uitzondering na. Zelfs als die targets ieder jaar hoger en hoger werden. Ik ben iemand die ervan houd om mezelf uit te dagen en uiteraard was het ook heel stresserend maar na het kwartaal was het toch altijd even kicken hoe ik dat weer had klaargespeeld. Je kan zoveel meer dan je zelf denkt. Als ik met ondernemers spreek, dan hoor ik zelden dat ze een verkoopplan hebben. Maar dat is juist essentieel, want je bent je eigen baas! Soms hebben ze wel een omzetdoel maar geen plan of strategie.

Dat is jammer want energy goes where focus flows! Misschien heb je wel een omzetdoel maar heb je geen idee hebt hoe je dat gaat behalen. Dan modder je maar wat aan of haal je niet het maximum uit je bedrijf. Herken je dat?

  • Heb je het gevoel dat je meer kan en wil halen uit je bedrijf?
  • Vind je het lastig om zo’n plan te maken of heb je geen idee hoe eraan te beginnen?

Kom dan naar mijn gratis training.

In de training leer ik je onder andere:  

  • Mijn stappenplan voor een verkoopplan & een verkoopstrategie die voor iedereen haalbaar is. Dus ook voor jou!
     
  • Een krachtige manier die ervoor gaat zorgen dat je je prijzen instant gaat verhogen met 20% (Of misschien zelfs meer! Hoe fijn is dat?!?!

Dus ben jij er klaar mee om op status quo te blijven? Wil jij naar het volgende level met jouw bedrijf?

Plaats een reactie

X