wil jij ook je prijzen verhogen met 124%?

Dit berichtje las ik vorige week in mijn Happy Salespreneur community: 

Hoe cool is dat? Carina is sinds enkele weken de reis aangegaan om te leren verkopen vanuit haar hart. Ze is een expert in haar vakgebied die echt vanuit haar hart werkt maar op het ogenblik dat ze in een verkoopgesprek kwam,  liet ze zich regelmatig verleiden en begon ze te coachen. Het risico is dan dat de prospect denkt dat hij het ook wel alleen kan en dus geen klant wordt. Misschien herken je dat ? De afgelopen weken ben ik met Carina aan de slag gegaan om haar verkoopgesprek te verbeteren in die mate dat ze nog steeds veel waarde geeft in haar verkoopgesprek maar tegelijk ook de prospect weet te triggeren waardoor die wel inziet waarom hij klant moet worden.

Vroeger gebeurde het regelmatig dat Carina zichzelf in het gesprek verloor en op het ogenblik dat ze om de deal moest vragen, dan ging ze rond de pot draaien.Carina leert nu hoe ze haar verkoopgesprekken kan voeren vanuit een krachtige verbinding met zichzelf en de prospect. Daarenboven optimaliseert ze continue haar vragen waardoor ze nu veel makkelijker te weten komt waarom iemand klant wil worden. In de sales noemen we dat het koopmotief. Als je het koopmotief niet kent van je prospect, dan kan je wel een tof verkoopgesprek voeren maar dan krijg je 100 % zeker een neen. 
Daarnaast ging Carina aan de slag om haar aanbod te optimaliseren en kwam ze tot de ontdekking dat de waarde die ze bood tig keer groter was dan ze initieel dacht. En over het belang van die waarde deel ik je graag in mijn 7V’s voor veel verkoopsucces hoe je daar het verschil in kan maken.  Schrijf je hier in:https://megacindy.com/7-vs-voor-veel-verkoopsucces/ Door het regelmatig oefenen van haar verkoopgesprekken met de andere happy salespreneurs en mijn wekelijkse begeleiding, kreeg Carina bovendien veel meer zelfvertrouwen en was ze in staat om de waarde die ze bood aan haar klanten los te koppelen van haar eigenwaarde. 

Het resultaat op enkele weken tijd is dat Carina’s zelfvertrouwen en eigenwaarde een boost hebben gekregen en daardoor verhoogde ze voor het eerst sinds jaren haar prijzen met 124%!  Het gaat hier om een highend coachingpakket van enkele duizenden euro’s voor alle duidelijkheid dus je kan je voorstellen waarom Carina zo blij is met haar eerste deal aan het nieuwe tarief! Zoals je zelf kan lezen, komt Carina’s succes niet zomaar aanwaaien. Ze heeft de afgelopen weken 100 % commitment getoond om haar bedrijf naar het volgende level te tillen en ze begint nu pas de vruchten te plukken. En dat lieve , dat gun ik jou ook. Stel je even voor dat je je prijzen morgen met 50 % verhoogd, welke impact heeft dat op je omzet? Hoeveel extra ruimte en vrijheid zou dat je geven?Wat zou je met die extra omzet doen, zou je dan die taken uitbesteden waar je nu een hekel aan hebt?Zou je minder hard werken en meer genieten? Wat zou je doen met die extra tijd? Kies je dan eindelijk alleen maar voor opdrachten waar jij echt blij van wordt?

Weet je , misschien denk je nu, yeah right Cindy, dit is niet haalbaar voor mij. Als je dat gelooft, dan is dat jouw waarheid en dus jouw werkelijkheid.  De afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers met succes leren verkopen op een authentieke verbindende manier en daarom geloof ik ook echt in elke cel van mijn lichaam dat iedereen kan leren verkopen vanuit zijn hart, tenminste als je dat echt wil.

Maar daarvoor zal je wel aan de bak moeten. Als je wil dat er iets verandert in je bedrijf, dan zal je dingen anders moeten doen. En dan helpt het dat je je laat begeleiden door iemand die het pad al met succes gelopen heeft.

  • Misschien voel je dat je op een kantelpunt staat en dat nu het moment is om die shift te maken.
  • Je weet dat je nog zoveel meer uit je bedrijf kan halen dan dat je nu doet.
  • Maar ondanks investeringen die je hebt gedaan in persoonlijke en zakelijke groei, breek je niet volledig door naar het volgende level.

Ben je klaar met excuses maken en ben je bereid om je verantwoordelijkheid te nemen zodat je nog veel meer mensen kan helpen? Kom dan naar mijn gratis training de 7 V’s voor veel verkoopsucces. Daarin leer ik je oa een hele krachtige manier om een verkoopplan te maken en ik deel je 1 simpele tool die ervoor gaat zorgen dat je wellicht al vanaf volgende week je prijzen gaat verhogen.  Ben je erbij?

Plaats een reactie

X