USP: Weet wat je uniek maakt

USP Weet wat je uniek maakt - Met Mega Cindy het bos inDe laatste jaren kom ik steeds meer bijzondere winkeltjes tegen. Het heeft vast te maken met de groei van het internet dat steeds meer ondernemers kansen zien als ze zich onderscheiden.

Wie op die manier onderneemt is zich meestal heel erg bewust van zijn USP. Dat staat voor Unique Selling Proposition en wil zoveel zeggen als datgene waarmee je je onderscheid van anderen.

Er zijn echter minstens zo veel ondernemers die zich totaal niet bewust zijn van wat er uniek is aan wat ze doen. Zo liep ik van de week een zaak binnen waarvan er bij mij in de buurt nog geen zit. Laat me je vertellen hoe het gesprek daar verliep in deze korte video.

Je merkt het al, het is belangrijk dat je je ervan bewust bent. Dan kun je je USP ook uitspelen en als het ware voor je laten werken!

Ik ben benieuwd of jij al gebruik maakt van dat wat je onderscheid. Heb je je Unique Selling Proposition al eens op papier gezet? Ik zou heel graag eens willen lezen wat jouw USP is, leg het me in een paar zinnen uit in de comments hieronder en als je je website ook nog invult kunnen we meteen doorklikken naar jouw bedrijf!

Plaats een reactie

X