The Power of the Heart

Toen ik eind 2014 mijn Verkopen vanuit je HART methode lanceerde werd ik plots vanuit verschillende hoeken geattendeerd op The Power of the Heart van Baptiste de Pape.

En inderdaad, het onderwerp sluit nauw aan bij de reden waarom ik ondernemers wil leren verkopen vanuit hun hart. Vandaar dat ik je in deze video kort iets wil vertellen over dit boek. Voor veel ondernemers is het namelijk niet genoeg om van alles te leren over marketing, sales, administratie en al die andere dingen waar je verstand van moet hebben. Tegenwoordig vinden gelukkig steeds meer ondernemers het belangrijk om vanuit hun hart te ondernemen, vanuit een gevoel iets bij te willen dragen aan de wereld, in verbinding met je innerlijk.

Dat is dan ook precies waar kleine ondernemers zich mee kunnen onderscheiden van grote multinationals die meer gedreven worden door (winst-)cijfers en groei. Vandaar dat ik in deze video The Power of the Heart aan je voor wil stellen als een waardevol boek voor zelfstandigen en ondernemers.

Overigens is er ook een film The Power of the Heart dat over hetzelfde onderwerp gaat maar weer andere zaken belicht dan het boek. Ook de film is prachtig en vertelt verhalen die je bij zullen blijven en kan ik dus iedereen aanraden!

Laat je me in het commentaar hieronder nog even weten of dit je een waardevol boek lijkt? Of wat je er van geleerd hebt als je het al gelezen hebt?

4 gedachten over “The Power of the Heart”

 1. Beste Cindy,

  Zoals ik je in een eerdere mail al schreef dat ik intuïtief wist dat boek 2 voor mij het ware boek was. En waarom dan wel zul je denken. Nou elke dag begin met dankbaarheid, ik heb ogen, die zien, ik heb benen, die lopen, handen, die voelen, oren, die horen en een hart dat klopt, wat wil ik nog meer? Daar ben ik dankbaar voor elke dag weer. We hoeven ons niet druk te maken over de druk van de buitenwereld, dat je 65 kilo moet wegen en die en die kleding moet dragen om erbij te horen. Wees blij met de dingen die je gegeven zijn. En geniet daar elke dag van.

  Beantwoorden
 2. Hallo Cindy,
  ik ken het boek nog niet. Ik denk dat ik het kan gebruiken voor mijzelf, omdat ik ooit mijn denken als strategie heb gebruikt om het teveel aan voelen te dempen. Nu mag dat zijn plek krijgen.

  Verder zullen er vast tips in staan die ik weer kan uitdelen in mijn lessen.

  Groet Joke

  Beantwoorden

Plaats een reactie

X