Het Miljonairsbrein Ontrafeld van T. Harv Eker is ook weer zo’n boek dat ik er regelmatig bij blijf pakken. Geen businessboek in de traditionele zin. Maar door de zeer praktische en herkenbare verhalen heb ik er veel uitgehaald voor mezelf. En voor mijn bedrijf.

Jammer genoeg laten veel ondernemers zich afleiden door het woordje miljonair in de titel. Ze hebben die ambitie helemaal niet, miljonair worden. Misschien geldt dat ook wel voor jou. De meeste ondernemers zijn immers zelfstandig geworden omdat ze vrijheid willen.

Het grappige is nou juist dat je die vrijheid absoluut gaat bereiken als je een miljonairsbrein ontwikkeld. En daar hoef je dus geen miljonair voor te zijn. Het gaat om je denken.

Dit boek sluit naadloos aan op hoe ik erover denk. Kijk maar even naar onderstaande korte video, in het citaat over verkopen zul je mijn visie bijvoorbeeld herkennen.

Hoe staat het eigenlijk met jouw miljonairsbrein? Denk jij in beperkingen of mogelijkheden? Ga je voor schaarste of overvloed? Helpt jouw brein (en dat stemmetje dat we allemaal kennen) je om je privé en zakelijke doelen te bereiken of juist niet? Let me know in the comments!