Het Miljonairsbrein Ontrafeld

Het Miljonairsbrein Ontrafeld van T. Harv Eker is ook weer zo’n boek dat ik er regelmatig bij blijf pakken. Geen businessboek in de traditionele zin. Maar door de zeer praktische en herkenbare verhalen heb ik er veel uitgehaald voor mezelf. En voor mijn bedrijf.

Jammer genoeg laten veel ondernemers zich afleiden door het woordje miljonair in de titel. Ze hebben die ambitie helemaal niet, miljonair worden. Misschien geldt dat ook wel voor jou. De meeste ondernemers zijn immers zelfstandig geworden omdat ze vrijheid willen.

Het grappige is nou juist dat je die vrijheid absoluut gaat bereiken als je een miljonairsbrein ontwikkeld. En daar hoef je dus geen miljonair voor te zijn. Het gaat om je denken.

Dit boek sluit naadloos aan op hoe ik erover denk. Kijk maar even naar onderstaande korte video, in het citaat over verkopen zul je mijn visie bijvoorbeeld herkennen.

Hoe staat het eigenlijk met jouw miljonairsbrein? Denk jij in beperkingen of mogelijkheden? Ga je voor schaarste of overvloed? Helpt jouw brein (en dat stemmetje dat we allemaal kennen) je om je privé en zakelijke doelen te bereiken of juist niet? Let me know in the comments!

7 gedachten over “Het Miljonairsbrein Ontrafeld”

 1. Hallo Cindy,
  Wat vind ik het tof dat, als onderdeel van de training Happy Salespreneur, we zelfs naar het MMI event zijn geweest! Heb sindsdien echt een millionairsmindset en dat geeft me toch een boost!

  Beantwoorden
 2. Dit boek dat je voorstelde sprak me direct aan, voelde direct aan dat dit een gids zou zijn doorheen mijn belemmeringen over mezelf verkopen op weg naar echte vrijheid, Liefdevolle groeten van Lucia.

  Beantwoorden
 3. Hi Cindy, je hebt mijn brein toch wel veranderd met het inzicht dat ik niet mezelf verkoop maar iemand anders help. Of dat mij helpt miljonair te worden… het is geen ultiem doel maar het boek zou ik graag lezen! Groet vanuit het hart, Elise

  Beantwoorden
  • Fijn om te lezen dat je die gedachtengang van het helpen nu ook omarmt. En ik dat geld verdienen nooit het ultieme doel is, daar heb je gelijk in Elise. En ook dat leer je in dit boek!

   Maar geld maakt wel van alles mogelijk op weg naar wat wèl je doel is!

   Beantwoorden
 4. Bedankt voor deze leuke loterij. Heb een boek uit gekozen en ik hoop dat ik ga winnen. Ik wil graag leren om beter te ontspannen in deze hectische tijden. Jij bent een voorbeeld en ik denk vaak aan je. Groeten van Annet van Prooijen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

X