Zelfstandig, verantwoordelijk, met dromen en met troubles.

Zelfstandig, verantwoordelijk, met dromen, met troubles.

Je bent ondernemer. Een zelfstandige professional bijvoorbeeld. Free-lancer. Of misschien wel winkelier. Of eigenaar van een ander soort bedrijf met of zonder personeel.

Hoe dan ook. Je bent niet alleen eindverantwoordelijk voor je bedrijf maar je bent zelf ook degene die ervoor moet zorgen dat er nieuwe klanten binnen komen, dat je extra omzet maakt. Je hebt immers geen verkoopafdeling met een leger aan vertegenwoordigers.

Wellicht gaat het je voor de wind, maar wil je graag groter groeien. Omdat je nou eenmaal grote dromen hebt en weet dat dit nog niet alles is. Of kan het wellicht allemaal wat beter? Werk je nog in een job erbij of heb je misschien moeite om je hoofd boven water te houden? Ben je misschien bang dat het die kant op gaat en wil je dat voor zijn?

Wat jouw persoonlijke situatie ook is… als je jezelf in het bovenstaande herkent dan lijk je op mijn klanten; Zelfstandig. Zelf verantwoordelijk. Met dromen. En met troubles. Dat zijn mijn klanten.

Zìj hebben de stap gemaakt en ervoor gekozen om zich te laten helpen. Zodat ze er niet meer alleen voor staan. Ze hebben besloten dat het niet genoeg is om je bij te scholen op je eigen vakgebied maar dat je ook op de hoogte moet zijn van sales en marketing. En ze weten inmiddels dat een website, advertenties, facebook, twitter; eigenlijk marketing in het algemeen pas zijn vruchten gaat afwerpen als je in de basis weet waar je mee bezig bent op het vlak van sales.

Want er kunnen nog zoveel geïnteresseerden bij je aan kloppen maar als je niet weet hoe je ze omzet in klanten dan blijf je struggelen. Jaar in, jaar uit. En als je niet genoeg voor je diensten of producten vraagt kun je nog zoveel verkopen maar je zult het nooit makkelijk krijgen. Sterker nog, als jij niet gaat leren je hart te leggen in de de verkoop zal het altijd een probleem voor je blijven.

Denk je nu, net als mijn klanten, dat jouw business ermee geholpen zou zijn als je je laat bijstaan door een salesprofessional met 20 jaar ervaring, dan moeten we misschien in contact blijven.

Om te beginnen zou je je aan kunnen melden voor mijn mailinglijst. Je leert me dan wat beter kennen en hopelijk steek je wat op van alle nuttige informatie die ik deel met mijn abonnees.

Ook kun je me je vraag sturen via het contactformulier (aan de rechterkant van deze pagina; achter de groene tab). Ik ben van vlees en bloed. Ik bijt niet. En ik vind het leuk als ik bezoekers van mijn site op weg kan helpen. Gewoon even gedag zeggen mag trouwens ook 😉 En als je nu vroeg of laat denkt dat je met mij wilt werken dan weet je meteen hoe je me kunt bereiken.

Supertof!

Plaats een reactie

X