7 V’s voor veel Verkoopsucces

De 7 V’s voor veel verkoopsucces

 GRATIS training De 7 V’s voor veel verkoopsucces. Je volgt mee vanaf je eigen computer.

Hoe je een verkoopplan opstelt. Wat de belangrijkste verkoop skills zijn waaraan je zou moeten werken. Wat de 7 succesfactoren zijn die mijn bedrijf en dat van mijn klanten heel snel hebben laten groeien.

Deel deze training met je netwerk.
[Sassy_Social_Share]

“Het lijkt erop dat ik een piepklein beetje de geheime formule van Cindy ga begrijpen.” Dat schreef een van mijn klanten op facebook. Ze is net een paar weken geleden begonnen aan de Happy Salespreneur, het traject waarin ik ondernemers leer verkopen:

En je leest het... het is niet alleen rozengeur en maneschijn. Allemaal komen we uitdagingen tegen in ons bedrijf. Dat zal je vast bekend voorkomen.

Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat dat de groei van je bedrijf in de weg gaat staan. Of dat dat ten koste gaat van je verkopen...

90% van de ondernemers die de afgelopen tijd zijn ingestroomd in de Happy Salespreneur zijn eerst mijn gratis training gaan volgen.

Ze zijn de tips die ik daar deel gaan toepassen...

En wilden op een gegeven moment meer.

Omdat ze er klaar voor waren om stappen te zetten in hun bedrijf.

En omdat ze inzagen dat sales de schakel is tussen dat wat ze met zoveel passie in de wereld zetten en daadwerkelijk meer klanten bedienen...

En met de informatie die ik je daarin geef, stel je ondermeer een eigen verkoopplan op en ben je vertrokken…

Tot dan?

X