Visualiseren – breng in beeld wat je wil!

Visualiseren is zo’n techniek waarvan veel ondernemers wel gehoord hebben, maar die ze maar nauwelijks inzetten. Soms als ze heel graag iets willen dan denken ze er wel aan, maar wie gebruikt het doelbewust iedere dag om een betere business en een beter leven te creëren?

Ik ben dan ook heel benieuwd om te horen wat jij met visualiseren doet! Laat het me weten in de comments onderaan de pagina. Misschien heb je wel een inspirerende succeservaring?

Bekijk in ieder geval eerst deze nieuwe #inspiratie video hieronder en laat je motiveren om vanaf nu veel vaker gebruik van te maken van dze krachtige techniek. Zo krijg je alles wat je wil in je leven!

Een veel gebruikte methode om te visualiseren is het ophangen van foto’s of andere afbeeldingen op plekken waar je ze veel zal zien. Boven je bureau bijvoorbeeld, of op de WC ;-). Of wat dacht je van in je auto?

Moodboard

Ook een mooie is het maken van een soort moodboard, waarop je een collage maakt met hulp van allerlei afbeeldingen uit folders en tijdschriften. Daarmee maak je visueel wat zich tot dan toe in je hoofd afspeelde.

Tot slot hoop ik dat ik je met deze video ook heb kunnen inspireren om visualiseren niet alleen heel letterlijk te nemen waar het gaat om visuele beelden, maar om dat wat je wil bereiken ook te creëren door gebruik te maken van je andere zintuigen. Je reuk kan wat dat betreft een hele krachtige zijn, maar je kunt ook denken aan muziek.

Alles wat je mentale plaatje kan vertalen naar zintuigelijke ervaringen zal je helpen!

Plaats een reactie

X