6 ezelsbruggetjes voor betere verkoopgesprekken

Een verkoopgesprek is net een gewoon gesprek. Sterker nog het is een gewoon gesprek!

Zonder allerlei slimme verkooptrucjes uit te halen kun je al een boel bereiken als je in verkoopgesprekken houdt aan een aantal simpele principes. En hoewel de principes dus simpel zijn is het nog niet zo makkelijk om ze in het heetst van de strijd ook paraat te hebben!

Daarom heb ik 6 ezelsbruggetjes voor je op een rijtje gezet die je helpen te onthouden waar je ook alweer aan moet denken..

Je zult al snel zien dat ze eigenlijk allemaal ook toepasbaar zijn in gewone gesprekken, je alledaagse communicatie zal er een stuk soepeler mee verlopen! Volop mogelijkheden om ermee te oefenen dus!

Laat me weten wat jouw mening over deze communicatietips is via de comments!

33 gedachten over “6 ezelsbruggetjes voor betere verkoopgesprekken”

 1. Hoi Cindy, ik vond het een superduidelijke en ondertussen ook grappige video! Heel leuk om het zo te onthouden! Die afkortingen en beelden werken beter dan een gewone tekst! Super! Heel erg samengevat, dat werkt het meest! Proficiat!

  Beantwoorden
 2. Heel leuk filmpje, leerzaam,vrolijk ook. Hierdoor blijf je kijken. Eigenlijk moeten we ons wel dik maken; denken in kwaliteiten. πŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. haha, bij ons heette dat vroeger in de sales de “roze bikini”! Als je het woord zei, werd het plaatje automatisch ingevuld! Mooi om te zien hoe jij laat zien dat onbevangenheid, en onbevooroordeeld je vele malen meer oplevert. Niet alleen in de sales, maar in je hele leven! Bedankt voor je video!

  Beantwoorden
 4. Hi Cindy,

  Leuk 2x! Leuk filmpje en leuke bruggetjes, NIVEA gebruik ik vaak. De andere OEN, OMA en LSD ga ik m’n lijstje toevoegen!

  Beantwoorden
 5. Super creatief en speels gedaan!! Inspirerend, dit maakt iedereen nieuwsgierig en willen er vast meer van weten…….ik ga hem delen!

  Beantwoorden
 6. Leuke ezelsbruggetjes, Cindy.

  Ik ga ze zeker nog even opschrijven en in de buurt leggen bij mijn volgende verkoopgesprek.

  De video is ook mooi gemaakt, compliment!

  Veel succes,
  Leonie Bruning | BGE Business Training

  Beantwoorden
  • Dat tekent ondernemers met succes Leonie: meteen actie ondernemen en implementeren! Te gek dat je er wat aan hebt!

   Dank voor je compliment, ik heb er ook met veel plezier aan gewerkt. Blijkbaar merk je dat!

   Beantwoorden

Plaats een reactie

X