Contact

Heb je een vraag neem dan gerust contact me me op!

Je kunt me altijd persoonlijk mailen op cindy@megacindy.com
Ik probeer altijd om binnen twee dagen wat terug te laten weten.

Voor support mail je naar:
support@megacindy.com

Telefoon:
Bekijk je dit vanaf je mobiele telefoon dan kun je me bellen door op het rode telefoontje naast mijn foto te klikken en anders hoover je met je muis over het rode icoontje heen (zonder te klikken) om mijn nummer te zien.

Skype:
cindy.vranken

Adresgegevens:
Dorpstraat 369
3061 Leefdaal
België

Bedrijfsgegevens:
Mega Cindy maakt onderdeel uit van
Cindypendant Solutions Comm. V.
BTW: BE0600788306
Ondernemingsnummer: 0600.788.306

Volg me ook op:

Facebook
Volg me op facebookUiteraard ben ik aanwezig op Facebook. Like mijn pagina maar let op: de berichten op Facebookpagina’s worden tegenwoordig niet meer zo vaak weergegeven op jouw tijdlijn. Als je regelmatig updates wil kun je facebook een handje helpen door mijn berichten te liken, delen en van reacties te voorzien, dat is voor Facebook het teken om vaker berichtjes op je tijdlijn te plaatsen. En ik zal eerlijk zijn, ik vind het ook geweldig om feedback te krijgen!

Als je privé wilt connecten op Facebook: no problem. Maar stuur dan even een pb met je vriendschapsverzoek mee. Ik krijg veel vriendschapverzoekjes en door een persoonlijk bericht weet ik wie je bent en wat je doet. Dat helpt!

Google+
Volg me op google+Misschien wel het platform van de toekomst. Als je een Google+ profiel hebt voeg me dan aan je kringen toe want ik ben van plan hier weer andere dingen te gaan delen dan elders. Ik zal jou ook toevoegen, maar ben hier onregelmatig want ik ben hier nog niet zo actief. Maar laat dat je niet weerhouden: dat gaat veranderen namelijk!

Twitter
Volg me op twitterIk probeer me niet te verliezen in de eindeloze stroom tweets maar je kunt me normaal gezien goed bereiken via Twitter. Ik neem bijna elke dag wel een kijkje. Ik post hier veel quotes die ik inspirerend vind en ook steeds vaker korte (sales-)tips. Verder retweet ik graag dingen die voor ons ondernemers interessant zijn.

You Tube
Volg me op youtubeJezelf abbonneren op mijn YouTube kanaal is de manier om geen filmpjes te missen. Je vind hier alle filmpjes van Met Mega Cindy het bos in… en eigenlijk ook alle andere videoblogs.

LinkedIn
volg me op linkedinAls professional heb ik altijd veel gebruik gemaakt van LinkedIn. En nog steeds. Maak je deel uit van mijn netwerk dan connect ik graag en anders kun je me natuurlijk ook gewoon volgen. Veel updates post ik ook op LinkedIn. En ik maak steeds meer gebruik van groepen. Zit je zelf in een actieve groep met kleine ondernemers waarvan je denkt dat ik er ook deel van zou moeten uitmaken stuur me dan even berichtje.

Pinterest
Volg me op pinterestEen mooi medium. Maar ik ben er niet zo actief. Maar omdat ik veel tijd en moeite steek in het maken van inspirerende en motiverende quotes deel ik die ook op Pinterest. Dus als jij hier wel actief bent, volg me gewoon en bekijk mijn board ‘Verkopen vanuit je H.A.R.T.’ eens. Je gaat daar vast wat moois vinden.

Flickr
Volg me op FlickrNet als op Pinterest ben ik hier niet heel actief. Maar ook dit is een manier om mijn quotes allemaal bij elkaar te kunnen zien. Als jij hier wel heel actief bent is de kans groot dat je foto’s maakt. Misschien heb je wel een bijzondere foto die ik eens zou kunnen gebruiken als achtergrond voor een van die citaten?

X