Over welke training praten onderstaande ondernemers eigenlijk?

Wat deelnemers zelf zeggen over de Happy Salespreneur:

“Door het uitvoeren van de opdrachten is mijn omzet vervijfvoudigd. En ik weet niet of ik zonder deze training nog wel ondernemer was geweest.”

MARGJE VAN DER LEI

Oercoaching.com

“Man, wat heeft deze training me veel opgeleverd! En dat zowel qua tijd, als qua energie en het plezier dat ik nu in verkopen heb gekregen!”

ANNEKE POST

Startende ondernemer

“Ik heb nu 30-40% meer deelnemers aan mijn trainingen omdat ik geleerd heb hoe ik zelf actief mensen kan benaderen op mijn eigen manier.”

MARLOES HALMANS

Marloeshalmans.com


“Ik bel mijn prospects met vertrouwen op. En ik heb nu klanten weten te overtuigen die ik voor de training nooit had kunnen binnenhalen.”

MARJOLIJN WILLEMSEN

Mmmar.nl


“Bij andere verkoopopleidingen had ik het gevoel dat ik gevormd werd tot een stofzuigerverkoper. De methode van Cindy paste wel helemaal bij mij.”

THERESE DERWAEL

Vitalfengshui.be


"Ik heb de stap durven zetten om niet meer op basis van uurtarief te offreren en dat heeft geleid tot minstens 50% stijging van mijn inkomsten."

IRMA HEUFT

stuwkrachtmanagement.nl


“Al twee maanden na de start van de training haalde ik, met de helft (!!) van de klanten, mijn hoogste maandomzet tot nu toe!"

ILSE VAN EETVELDE

Onlinewerkenmeerverdienen.com


“Ik ben niet pusherig, ik verkoop echt vanuit mijn hart, maar ik haal wel top-resultaten. Voor het eerst verkocht ik zelfs meer dan 10.000 in 48 uur."

FEMKE HOGEMA

Healthyfinance.nl


"Ik ben met een hele mooie groep ondernemers begonnen aan een nieuw traject want de angst voor verkoop  gesprekken is helemaal weg bij mij. "

MARIEKE ANTHONISSE

Zakenmam.nl

En ook deze Happy Salespreneurs haalden mooie resultaten:

“Werken met Cindy veroorzaakte een schokgolf in mijn leven. Voor het eerst in 15 jaar zag ik dat mijn dromen haalbaar werden.
Cindy leerde me zowel mijn kracht als mijn kwetsbaarheid te tonen”

RENE HOGENES

Digitaalsnellezen.nl

“Ik heb tijdens mijn laatste lancering wel 50% meer conversie gehad. En ik vind het ook niet meer vervelend om mensen te bellen en mijn aanbod te doen. De training van Cindy heeft me daar ontzettend goed mee geholpen.”

IRENE OGIER

Dewebacademie.nl

“In mijn eerste verkoopgesprek heb ik elke stap die ik niet zou moeten zetten zetten toch gezet: geen resultaat dus.
Maar bij mijn 2e gesprek had ik inmiddels de lessen bekeken en zeiden ze binnen 4 seconden 'Ja is goed' op mijn voorstel!”

MITCH PRIJS

MRT Nijmegen

“Mijn conversie is met 60% gestegen en de bedragen die ik nu vraag zijn ook flink omhoog gegaan. Het belangrijkste wat het me heeft opgeleverd is dat ik nu een enorm vertrouwen heb gekregen in mijn toekomst als ondernemer.”

ELISABETH DE CHARON

Vocalpresence.nl

"Cindy heeft mij hard geholpen om over de drempel te geraken en mijn kwetsbaarheid te durven laten zien.
Dat heeft een positief effect gehad op mijn business. Deze training is absoluut een aanrader!"

GREET BUNNENS

Youbrandbuilder.com

“Ik twijfelde enorm om mee te doen. Maar nu staat er een goede fundering onder mijn bedrijf en is mijn omzet al sterk verhoogd. Ik heb mijn online training namelijk al goed kunnen verkopen dankzij Cindy's programma!”

GERDA MEIJER

Tekenwijzer.nl

Meer video's van andere deelnemers zien?

Wat deelnemers gepost hebben in de facebookgroep tijdens de training:

Wat een fijne video's in les 2. Werk aan de winkel, maar het klinkt allemaal goed te doen. na een hele tijd het gevoel gehad te hebben dat ik geen kant op kan breekt de zon door. Ergens wist ik dit allemaal wel, maar zo bij elkaar genomen in een logisch plan is het ineens duidelijk voor mij.

Addy Vader

Dainamics.nl

EVEN DELEN! Net gebeld door een potentiele klant. En om een lang verhaal kort te maken. Even 1000 euro bovenop de prijs gezet die ik anders gevraagd zou hebben. Reactie van deze man: "Oh dat had ik eigenlijk wel verwacht en ik begrijp dat het een indicatieprijs en er nog wel wat bij kan komen. Ik stuur je mijn gegevens en we maken een afspraak."
P.S. Ik heb net mijn administratief medewerkster en overbuurvrouw geknuffeld. DIT IS ZO VET.

Mirelle Vegers

Paardenportrettenmetkarakter.nl

Net een telefoontje gehad van een potentiële klant. Hij wordt klant! Woensdag een gesprek gehad met hem. Cindy daarover nog geraadpleegd. Ze had me een paar waardevolle tips gegeven. Hij ging na mijn gesprek nog naar een ander bureau. Maar besloot voor mij te kiezen omdat ik flexibel inspeelde op zijn vraag en ik persoonlijker, niet als een 'bureau' overkom. Nu de volgende!!!!

Carolina van Rooy

Coachcaro.nl

Ja, ik voel mij helemaal in een soort flow zitten... Alles stroomt. En ik geniet er echt van om mensen te helpen! Dat bewustzijn is goed tot mij doorgedrongen.

Ik hield niet van verkopen en acquisitie, maar helpen gaat voor mij bijna vanzelf. Dus nu ik weet dat het hetzelfde betekent gaat het gewoon. Ik had een goede start vnadaag met mijn open spreekuur, 3 nieuwe klanten!
.... en succes is altijd voeding voor meer! :-)

Annette van der Put

Goudenhorizon.nl

Mijn eerste echte closing.............
Hoi allen. Ik heb net mijn eerste echte goede verkoopgesprek geclosed! Een grote opdracht voor een bungalowpark in Zuid-Holland met kans op meer. Ik had eerst netjes een closingscript uitgewerkt. Het werkte gewoon perfect. En ik schrok niet eens heel erg toen hij zei dat dat wel een erge hoge prijs was en ik erg duur was. Ik was even stil en ik heb toen uitgelegd waarom het die prijs is. En de prospect was me op een gegeven moment zelfs voor toen hij zei: zullen we het gewoon maar uitproberen.
Ik had nooit gedacht dat ik dit al zo snel zou kunnen...

Laurien van der Vaart

Buitenpaden.nl

Waaa! Nog maar 2 plekjes en dan zit mijn training weer helemaal vol!
En dan moet ik nog beginnen met met mensen terugbellen op Cindy's manier :-)

Marloes Halmans

Marloeshalmans.com