Vet Veel Verkopen

Ben jij een ambitieuze dienstverlener, freelancer, coach, consultant of therapeut? En ben je benieuwd hoe je veel meer kunt verkopen (vet veel!) op een manier die goed voelt? Vanuit je hart? 

Kom dan naar het eendaagse event Vet Veel Verkopen en voortaan verkoop je je uren, diensten, trajecten of prachtige online programma's als zoete broodjes... (zonder ooit nog verkoperig te hoeven zijn)!  

Sinds ik met Mega Cindy begon vertellen ondernemers me maar wat vaak hoe lastig (en vervelend) ze verkopen vinden... 

Toch zijn er talloze dienstverleners die nauwelijks moeite hebben om hun diensten, (online) programma's of coachingtrajecten te verkopen.  

Zoals de honderden ondernemers die ik de afgelopen jaren als salestrainer heb begeleid... Sterker nog, die hebben vaak zelfs lol in verkopen gekregen! 

Mijn klanten verkochten dan ook al voor miljoenen euro's aan programma's. En dat lukt alleen als je weet waar je mee bezig bent en je je verkoopvaardigheden hebt eigen gemaakt...  

Lees maar eens wat Irene Ogier erover zegt:

 • Je bent een kei in je vak en klanten zeggen dat regelmatig tegen je.
 • Je bent gepassioneerd en hebt een echte groeimindset.
 • Je bedrijf is eigenlijk je kindje en de meeste tijd en energie die je hebt gaat er naartoe. 
 •  Je wil echt impact maken in deze wereld en voelt dat je een grote missie hebt.

En ondanks alle moeite lukt het je niet om meer te verkopen?  

Of je verkoopt wel, maar nog niet in de aantallen waarop je gehoopt had? 

Dan denk ik: Geen wonder, want je hebt wellicht nooit geleerd om te verkopen!  

 • Maar je hebt waarschijnlijk wel ongelofelijk veel tijd en geld geïnvesteerd in je vak?  
 • En ik vermoed dat je ook veel hebt geïnvesteerd om je diensten te ontwikkelen?  
 • Om nog maar niet te spreken over alle tijd die je in je marketing moet steken...  

Want wat het spreekwoord ook beweert: kwaliteit verkoopt zich dus niet vanzelf!  

Dus is het de hoogste tijd voor Mega Cindy!  

Mega Cindy schiet namelijk te hulp als de verkopen achter blijven! Juist bij ondernemers die met ambitie die vastlopen op dat 'vervelende' verkopen.  

Klanten typeren de events van Mega Cindy als energiek, upliftend, empowerend, inspirerend, concreet, doelgericht en vanuit het hart.

Mega Cindy zet je aan tot actie en geeft zelf ook alles, ze houdt niets achter!

Tijdens het event laat ze je anders denken over sales zodat je daarna vol inspiratie en een heleboel praktische tips en tricks erin kan vliegen.

Wat leer je tijdens het event:

 • 3 simpele manieren hoe je voortaan je nieuwe klanten verleidt i.p.v. pusht
 • Het driestappenplan waarmee je de kans op een ja tijdens je verkoopgesprek met 50% verhoogt
 • De beste strategie binnen elke markt (en daarvoor hoef je niet eens online). Nochtans leert 90% van de businesscoaches hun klanten dit fout aan...
 • De gemiste kans die veel ondernemers laten liggen waardoor je instant je prijzen kan verhogen
 • Hoe je aanzienlijk minder verkoopgesprekken nodig hebt om een ja te krijgen. 


LOt van Zuuk reageert via de microfoon
Het publiek luister naar Cindy Vranken

En je leert ook nog:

 • Een simpele methode waardoor je nooit meer teveel weggeeft in een gesprek. Alleen dit leverde de vorige keer al volop extra verkopen op voor een aantal deelnemers!
 • Een eenvoudige maar krachtige techniek om vanaf nu makkelijker bezwaren te weerleggen.
 • Slimme strategieën die voor mij en mijn klanten veel resultaat opleveren.

1 december 2018 in the House of Change Herent (nabij Leuven)

8 december 2018 op Landgoed de Horst in Driebergen (Utrecht) 

Vet Veel Verkopen - vanuit je hart!

Logo van Verkopen vanuit je HART

Wat kun je verwachten? Laat ik één ding vooropstellen. Ik ga je niet veranderen van een ondernemer met het hart op de juiste plaats in een nietsontziende verkoper. 

Wat ik wèl wil is je inspireren om voortaan op een andere manier met verkoop om te gaan. Ik zal je verschillende manieren geven waarop dat kan.

Aan alles wat ik je deze dag leer ligt de Verkopen vanuit je H.A.R.T. methode ten grondslag. Dat wil zeggen dat je er bent om een potentiële klant te helpen en niet om hem koste wat kost over de streep te trekken

Maar waarom dan eigenlijk de focus op vet veel verkopen ?  

Waarom vet véél verkopen? Omdat ik me richt op ondernemers met ambitie. 

Ondernemers die groot durven te dromen en daarom ook grote plannen maken. 

Geld is een middel om je dromen te realiseren en om die plannen waar te maken moet je als ondernemer nu eenmaal verkopen. Dan maar beter véél verkopen. Toch?

En juist omdat jij de wereld beter en mooier maakt met je expertise heeft dat tot logisch gevolg dat er veel meer mensen geholpen gaan worden!

Met andere woorden je doet de wereld tekort door niet máximaal te verkopen...

Dus als jij ook grote ambitie hebt, resultaatgericht bent en geen excuses hebt dan weet je waar je moet zijn!

Selfie op het event Vet Veel Verkopen

"Wie is die Cindy dat ze mij kan helpen meer te verkopen?" Ik ben een salescoach en trainer uit de praktijk. Iemand die het zelf ook allemaal heeft moeten leren, want verkopen zat mij zeker niet in het bloed (daar was ik veel te verlegen voor)!

Twintig jaar lang werkte ik voor bedrijven als IBM, Pfizer, Belgacom, AEG en verkocht ik voor miljoenen. De grote gemeenschappelijke deler bij al mijn werkgevers was dat ik mijn targets haalde dankzij mijn talent voor verbinding en mijn drive om resultaat te boeken. 

Maar echt gelukkig maakte die carrière me niet...

Een burn-out en het niet kunnen accepteren van de handicap van mijn dochtertje zorgden ervoor dat ik het pad van persoonlijke ontwikkeling op ging. Ik volgde ondermeer opleidingen als coach, healer, Reiki-master en Avatarwizard. 

Toen ik besloot anderen te willen helpen om meer te verkopen en ik zelf ondernemer werd heb ik Mega Cindy op de kaart gezet door een online training te ontwikkelen die in mijn eerste maand voor meer dan 100.000 euro omzet zorgde. En de lanceringen daarna werden alleen nog maar beter...

Maar de meeste voldoening krijg je als coach nog altijd als je klanten ook zulke resultaten halen. Kijk deze video maar eens: 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Ik heb voor deze locaties gekozen vanwege verschillende redenen:

Ten eerste omwille van de bereikbaarheid. Als Belgisch bedrijf heb ik een stevige voet aan de grond in Nederland. Klanten komen uit Groningen en Friesland maar evengoed uit West-Vlaanderen tegen de Franse grens aan. Zowel de Nederlandse als de Belgische locatie zijn centraal in het land gesitueerd zodat ze voor iedereen bereikbaar zijn.

Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat het op zo'n dag ook energetisch klopt. En dat is op deze 2 locaties zeker het geval.

The House of Change is een begrip in Vlaanderen en mag ik overigens ook rekenen tot mijn klantenkring. De prettige atmosfeer zal er zeker aan bijdragen dat er deze dag ook bij jou als deelnemer een verandering in gang gezet wordt! 

Landgoed de Horst is al langere tijd de locatie waar ik mijn topklanten uit de High Achievers Club mee naartoe neem. Voor hen wil ik dat alles klopt! Maar voor jou ook! Vandaar dat ik heb besloten deze open training ook te faciliteren in de inspirerende omgeving van het landgoed.

Op beide dagen ontvang ik je graag om 9.00 uur met koffie en thee zodat je de tijd hebt om met elkaar kennis te maken. Om 9.30 starten we dan het dagprogramma.

Tijdens de middagpauze zorg ik voor een gevarieerd lunchbuffet (inbegrepen) zodat we er ook in de middag weer vol energie tegenaan kunnen.  

Ik hoop van harte dat je jezelf deze dag gunt en dat we elkaar zien tijdens het event!  

Opgelet: Er is geen restitutie mogelijk op gekochte tickets. Indien je na bestellen van je ticket om één of andere reden toch niet aanwezig kan zijn, is het altijd mogelijk om je ticket door te verkopen of aan een andere ondernemer weg te geven. Geef wel de naam en email van de nieuwe deelnemer door. 

House of Change in Herent is de locatie voor 1 december
Landgoed de Horst in Driebergen is de locatie voor 8 december

1 december 2018 in the House of Change Herent (nabij Leuven)

8 december 2018 op Landgoed de Horst in Driebergen (Utrecht)