Playing Big

3 GEHEIMEN: BINNEN 1 WEEK TOT 4x MEER GELD OMZETTEN

 DE ONLINE TRAINING START OM 10:00, DAT IS OVER:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
SecondsIN DEZE GRATIS ONLINE TRAINING ONTHUL IK JOU:

  • De 3 geheimen om met de helft van het aantal verkoopgesprekken je omzet binnen 1 maand te verviervoudigen. En dit is iets wat IEDEREEN kan leren, daar hoef je geen gehaaide verkoper voor te worden.
  • Als je deze nieuwe inzichten systematisch implementeert in je business, dan ga je pas echt verdienen wat je WAARD bent en krijgt je zelfvertrouwen en eigenwaarde een MEGAboost. 
  • Je leert de belangrijkste reden waarom je jaar na jaar duizenden euro's verspeelt aan allerlei trainingen en opleidingen die je NIETS opleveren. En wat er nodig is om het nu anders te doen. 
  • De bewezen formule die al mijn klanten zijn gaan toepassen waardoor ze binnen enkele maanden hun prijzen hebben verhoogd met 50 %, 100% , sommigen zelfs met 500 %!
  • Wat 90% van alle businesscoaches jou fout aanleert waardoor je blijft worstelen en aanmodderen en nooit goed van je bedrijf kan leven.
  • Wat er nodig is om voortaan niet meer te trekken en sleuren aan potentiële klanten en dat je enkel nog gaat samenwerken met klanten die dankbaar zijn en blij zijn om jou te betalen.  


Ben je klaar voor die doorbraak? Wil je op een hoger level gaan spelen?  
Over Cindy Vranken (Mega Cindy)

Ik ben al ruim 24 jaar werkzaam in de sales, heb daarin grote successen mogen vieren en ben in 2014 aan mijn droom als zelfstandig ondernemer begonnen. En zoals je gezien zult hebben help ik jou als ondernemer nu om meer klanten en een hogere omzet te halen door je te leren Verkopen vanuit je H.A.R.T. 

Maar ik ben ook de moeder van Kimya, mijn schatje van 18 met een verstandelijke en lichamelijke handicap. Haar geboorte, haar handicap, de jarenlange gang naar ziekenhuizen, maar ook haar 'zijn' hebben mijn leven bepaald, mijn leven richting gegeven en me geïnspireerd om te doen wat ik doe. 

Cindy Vranken Mega Cindy