VERKOPEN VANUIT JE HART : MET EEN GOED GEVOEL KLANTEN WERVEN 

In de training leer ik jou de 7V's voor veel verkoopsucces, maar dan wel vanuit het hart. Datgene wat je echt onder de loep moet nemen als je je omzet wil verdubbelen zonder harder te werken.  

DE ONLINE TRAINING WORDT GEGEVEN OM 10:00

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
SecondsIN DEZE GRATIS ONLINE TRAINING ONTHUL IK JOU:

  • Welk element je verkoopgesprekken naar een hoger level tilt en wat meer dan drie kwart van de ondernemers denkt dat ze doen maar ze zijn mis.
  • Datgene wat je echt onder de loep moet nemen als je je omzet wil verdubbelen zonder harder te werken. 
  • De exacte stappen die nodig zijn voor het opzetten van jouw eigen succesvol verkoopplan. Deze stappen hebben ervoor gezorgd dat ik in mijn eerste maand als ondernemer een omzet deed van 6 cijfers, zonder emaillijst en als nieuweling in de markt.


Ben je klaar voor die doorbraak? Wil je op een hoger level gaan spelen? 
Over Cindy Vranken (Mega Cindy)

Ik ben al ruim 24 jaar werkzaam in de sales, heb daarin grote successen mogen vieren en ben in 2014 aan mijn droom als zelfstandig ondernemer begonnen. En zoals je gezien zult hebben help ik jou als ondernemer nu om meer klanten en een hogere omzet te halen door je te leren Verkopen vanuit je H.A.R.T. 

Maar ik ben ook de moeder van Kimya, mijn schatje van 18 met een verstandelijke en lichamelijke handicap. Haar geboorte, haar handicap, de jarenlange gang naar ziekenhuizen, maar ook haar 'zijn' hebben mijn leven bepaald, mijn leven richting gegeven en me ge├»nspireerd om te doen wat ik doe. 

Cindy Vranken Mega Cindy