Waarom je Happy Salespreneur wil worden:

Omdat je toe bent aan een nieuwe stap met je business.
Het gaat je goed, maar het kan nog beter. Of je hebt het moeilijk want ondanks al je inspanningen lukt het je niet om genoeg klanten te krijgen. Of omdat je inziet dat je als zelfstandig ondernemer niet altijd zal kunnen rekenen op voldoende klandizie als je niet weet hoe je moet verkopen.

Iedereen heeft zijn eigen reden om Happy Salespreneur te willen worden. Je leert ondermeer het volgende:

  • Verkopen vanuit hartsverbinding
  • Belemmerende gedachten de baas worden
  • Passende prijzen vragen die meer omzet opleveren
  • Samenwerkingen aangaan die je groei flink versnellen
  • Een waardepropositie formuleren die je klanten oplevert

vanaf  €322 per maand

Wat kun je verwachten?
Welk pakket past bij jou?

Maak je keuze tussen Basic, 3.0 en VIP.

Deze ondernemers gingen je voor:

“Door het uitvoeren van de opdrachten is mijn omzet vervijfvoudigd. En ik weet niet of ik zonder deze training nog wel ondernemer was geweest.”

MARGJE VAN DER LEI

Oercoaching.com

“Man, wat heeft deze training me veel opgeleverd! En dat zowel qua tijd, als qua energie en het plezier dat ik nu in verkopen heb gekregen!”

ANNEKE POST

Startende ondernemer

“Ik heb nu 30-40% meer deelnemers aan mijn trainingen omdat ik geleerd heb hoe ik zelf actief mensen kan benaderen op mijn eigen manier.”

MARLOES HALMANS

Marloeshalmans.com


“Ik bel mijn prospects met vertrouwen op. En ik heb nu klanten weten te overtuigen die ik voor de training nooit had kunnen binnenhalen.”

MARJOLIJN WILLEMSEN

Mmmar.nl


“Bij andere verkoopopleidingen had ik het gevoel dat ik gevormd werd tot een stofzuigerverkoper. De methode van Cindy paste wel helemaal bij mij.”

THERESE DERWAEL

Vitalfengshui.be


"Ik heb de stap durven zetten om niet meer op basis van uurtarief te offreren en dat heeft geleid tot minstens 50% stijging van mijn inkomsten."

IRMA HEUFT

stuwkrachtmanagement.nl


“Al twee maanden na de start van de training haalde ik, met de helft (!!) van de klanten, mijn hoogste maandomzet tot nu toe!"

ILSE VAN EETVELDE

Fijnbedrijf.com


“Ik ben niet pusherig, ik verkoop echt vanuit mijn hart, maar ik haal wel top-resultaten. Voor het eerst verkocht ik zelfs meer dan 10.000 in 48 uur."

FEMKE HOGEMA

Healthyfinance.nl


"Ik ben met een hele mooie groep ondernemers begonnen aan een nieuw traject want de angst voor verkoop  gesprekken is helemaal weg bij mij. "

MARIEKE ANTHONISSE

Zakenmam.nl

En ook deze Happy Salespreneurs haalden mooie resultaten:

“Werken met Cindy veroorzaakte een schokgolf in mijn leven. Voor het eerst in 15 jaar zag ik dat mijn dromen haalbaar werden.
Cindy leerde me zowel mijn kracht als mijn kwetsbaarheid te tonen”

RENE HOGENES

Digitaalsnellezen.nl

“Ik heb tijdens mijn laatste lancering wel 50% meer conversie gehad. En ik vind het ook niet meer vervelend om mensen te bellen en mijn aanbod te doen. De training van Cindy heeft me daar ontzettend goed mee geholpen.”

IRENE OGIER

Dewebacademie.nl

“In mijn eerste verkoopgesprek heb ik elke stap die ik niet zou moeten zetten zetten toch gezet: geen resultaat dus.
Maar bij mijn 2e gesprek had ik inmiddels de lessen bekeken en zeiden ze binnen 4 seconden 'Ja is goed' op mijn voorstel!”

MITCH PRIJS

MRT Nijmegen

“Mijn conversie is nu met 60% omhoog gegaan en dat terwijl de bedragen die ik nu kan vragen ook flink omhoog zijn gegaan.
Maar het belangrijkste wat het me heeft opgeleverd is dat ik nu een enorm vertrouwen heb gekregen in mijn toekomst als ondernemer.”

ELISABETH DE CHARON DE SAINT GERMAIN

Vocalpresence.nl

"Cindy heeft mij hard geholpen om over de drempel te geraken en mijn kwetsbaarheid te laten zien. Deze training is absoluut een aanrader!"

GREET BUNNENS

Youbrandbuilder.com

“Ik twijfelde enorm om mee te doen. Maar nu staat er een goede fundering onder mijn bedrijf en is mijn omzet al sterk verhoogd!”

GERDA MEIJER

Tekenwijzer.nl

Leer verkopen vanuit je H.A.R.T.
in de Happy Salespreneur

Wat deelnemers gepost hebben in de facebookgroep

Wat een fijne video's in les 2. Werk aan de winkel, maar het klinkt allemaal goed te doen. na een hele tijd het gevoel gehad te hebben dat ik geen kant op kan breekt de zon door. Ergens wist ik dit allemaal wel, maar zo bij elkaar genomen in een logisch plan is het ineens duidelijk voor mij.

Addy Vader

Dainamics.nl

EVEN DELEN! Net gebeld door een potentiele klant. En om een lang verhaal kort te maken. Even 1000 euro bovenop de prijs gezet die ik anders gevraagd zou hebben. Reactie van deze man: "Oh dat had ik eigenlijk wel verwacht en ik begrijp dat het een indicatieprijs en er nog wel wat bij kan komen. Ik stuur je mijn gegevens en we maken een afspraak."
P.S. Ik heb net mijn administratief medewerkster en overbuurvrouw geknuffeld. DIT IS ZO VET.

Mirelle Vegers

Paardenportrettenmetkarakter.nl

Net een telefoontje gehad van een potentiële klant. Hij wordt klant! Woensdag een gesprek gehad met hem. Cindy daarover nog geraadpleegd. Ze had me een paar waardevolle tips gegeven. Hij ging na mijn gesprek nog naar een ander bureau. Maar besloot voor mij te kiezen omdat ik flexibel inspeelde op zijn vraag en ik persoonlijker, niet als een 'bureau' overkom. Nu de volgende!!!!

Carolina van Rooy

Coachcaro.nl

Ja, ik voel mij helemaal in een soort flow zitten... Alles stroomt. En ik geniet er echt van om mensen te helpen! Dat bewustzijn is goed tot mij doorgedrongen.

Ik hield niet van verkopen en acquisitie, maar helpen gaat voor mij bijna vanzelf. Dus nu ik weet dat het hetzelfde betekent gaat het gewoon. Ik had een goede start vnadaag met mijn open spreekuur, 3 nieuwe klanten!
.... en succes is altijd voeding voor meer! :-)

Annette van der Put

Goudenhorizon.nl

Mijn eerste echte closing.............
Hoi allen. Ik heb net mijn eerste echte goede verkoopgesprek geclosed! Een grote opdracht voor een bungalowpark in Zuid-Holland met kans op meer. Ik had eerst netjes een closingscript uitgewerkt. Het werkte gewoon perfect. En ik schrok niet eens heel erg toen hij zei dat dat wel een erge hoge prijs was en ik erg duur was. Ik was even stil en ik heb toen uitgelegd waarom het die prijs is. En de prospect was me op een gegeven moment zelfs voor toen hij zei: zullen we het gewoon maar uitproberen.
Ik had nooit gedacht dat ik dit al zo snel zou kunnen...

Laurien van der Vaart

Buitenpaden.nl

Waaa! Nog maar 2 plekjes en dan zit mijn training weer helemaal vol!
En dan moet ik nog beginnen met met mensen terugbellen op Cindy's manier :-)

Marloes Halmans

Marloeshalmans.com

Antwoord op je vragen

Welke onderwerpen komen er aan bod?


Ik leer je op een andere manier naar verkopen kijken. We gaan aan de slag met je eigen belemmerende overtuigingen. Je leert hoe je verbinding maakt, vertrouwen kweekt en vanuit daar een succesvol verkoopgesprek voert. Je bekijkt of je meer succes kunt krijgen met een ander aanbod en passende prijzen. Je leert op welk aspect de focus ligt als je iets verkoopt. Je weet voortaan hoe je bezwaren van je potentiele klanten omzet in kansen. Je leert de deal te closen. En weet precies welke technieken je in kunt zetten om een onweerstaanbaar aanbod te doen. Alles vanuit het idee dat Verkopen vanuit je H.A.R.T. de klant helpt met zijn probleem of behoefte en jou helpt om plezieriger te ondernemen.

Een online training is dat wel wat voor mij?


Door voor een online training te kiezen combineer ik een aantal voordelen: je kunt de hele training volgen in het tempo waarvoor jij kiest en op de momenten die jij kiest. Je verliest geen reistijd en ook een reis- of  overnachtingskosten.
Je hebt voldoende tijd om een gedragsverandering te implementeren. Door het intensieve contact met andere cursisten via facebook en tijdens de online oefensessie's, masterminds en acceleratiewebinars heb je niet langer het idee er alleen voor te staan. Je werkt aan een gemeenschappelijk doel. De videolessen blijven levenslang tot je beschikking en dankzij de invul PDF's kom je snel tot de kern.

Kan ik verkopen leren en werkt deze manier wel voor mijn bedrijf?


Ja, jij kunt dit ook leren. Verkopen is namelijk een vaardigheid die je je eigen kunt maken. Het is niet aangeboren. De grootste belemmering op verkopen zijn bij iedere ondernemer zijn eigen gedachten. De rest is te leren.
Sommige ondernemers denken dat hun bedrijf, hun branche, hun sector of hun niche zo afwijkend is dat het voor hun niet zal werken. Maar Verkopen vanuit je H.A.R.T. is universeel. Het werkt naar consumenten maar ook B-to-B. Het werkt met producten en met diensten. Dat komt doordat de onderliggende principe's zich richten op mensen en wat hun drijft. En uiteidelijk doen we allemaal zaken met mensen...

Wat voor een soort ondernemers doen hier aan mee?


Vooral ondernemers die weten dat zij zelf bepalen welk succes ze met hun bedrijf behalen. Ondernemers die bereid zijn hard aan zichzelf en hun bedrijf te werken. We hebben Belgen en Nederlanders, al zijn de laatsten in de meerderheid. Mannen en vrouwen, en ook hier zijn de laatsten in de meerderheid. Veel coaches en therapeuten. Maar ook schoonheidsspecialisten, tekstschrijvers, websitebouwers, verhalenvertellers, zakelijk dienstverleners, noem maar op...
Het belangrijkste is dat je de wil hebt om er een succes van te maken, dat je denkt in mogelijkheden ijn plaats van moeilijkheden. Als dat het geval is dan ga je hier beslist resultaat mee halen!

Heb ik hier wel tijd voor? Ik heb het al zo druk.


Tijd is een kwestie van prioriteit. Als je nu geen 40% van je tijd aan sales en marketing besteed, zit er iets fundamenteel fout in je business. Ik werk samen met ruim 25 succesvolle ondernemers en allemaal zijn ze op zijn minst 2 dagen per week met sales en marketing bezig. Haal je dat niet, dan kan deze training het startpunt zijn om meer focus te leggen op omzet genererende activiteiten.
Maar je zult ook begrijpen dat wat je gaat leren ook tijd gaat opleveren. Ga maar na: als je plots de helft minder gesprekken nodig hebt om een klant binnen te halen. Als je al vroeg bij het eerste contact kunt vaststellen of een prospect echt een potentiele klant is, dan bespaar je juist tijd.

Ik vind het te duur!


Wat ik je in de training ga leren is dat je prijzen direct verbonden horen te zijn met de waarde die je biedt. Op dezelfde manier heb ik de prijzen voor deze training bepaald. Je leert een vaardigheid, verkopen, waar je de rest van je (ondernemers-) leven profijt van gaat hebben. Hoeveel is het je waard om nu te investeren zodat je straks hogere omzetten hebt?
Toch moet je de investering wel op kunnen brengen. Vandaar dat ik verschillende betaalopties aanbied. Het meest voordelige is om in 1 keer te betalen. Ik heb minder verwerkingskosten en hoef niet te wachten op mijn geld, dat beloon ik met een lagere prijs! Het meest gemakkelijke is in 12 maandelijkse termijnen betalen. Dan kun je al vanaf 249 euro per maand instappen. Door de extra omzet die op je ligt te wachten, zal het voldoen van de termijnen alleen maar makkelijker worden.
Daarnaast kun je de kosten voor de fiscus uiteraard inbrengen als scholingskosten en betaal je als ondernemer geen BTW als je in Nederland gevestigd bent en als Belg krijg je deze uiteraard weer terug via de BTW-administratie.