Toen ik van klanten van mij hoorde dat de zomer maar slap is qua business, was het eerste wat ik dacht: Tja, het is maar wat je jezelf aanpraat… Het verhaal dat Ria Kaashoek aan het begin van dit webinar vertelt, illustreert dat goed.

Daarnaast is de zomer ook nog eens een ideaal moment om dingen in gang te zetten in je business om de laatste maanden van het jaar te gaan knallen. Voor de meeste bedrijven zijn dat de beste maanden, dus als je nieuwe initiatieven neemt kan het alleen nog maar beter gaan.

Maar wat ga je doen dan?

Laat ik dat nou eens vragen aan alle experts die ik in mijn netwerk heb en die hier vrijwel dagelijks over nadenken. Dat was mijn gedachte. En zo kwam het eerste Mega Expert Webinar tot stand.

We hebben met zijn veertienen heel wat los gemaakt en de energie was ongelooflijk! Als je het gemist hebt of allemaal nog eens terug wilt kijken, dan vind je hier de opname. Ik zou het tof vinden als je deze pagina wil delen op de social mediaz. Dat kan met de Mega-shares-buttons aan de linkerkant. Op die manier zullen ook anderen de inspiratie opdoen die ons zoveel energie geeft.

 

Ik ben benieuwd wat jij waardevol hebt gevonden aan dit webinar. Deel het met ons in het commentaar onderaan de pagina!

Zoals je gezien hebt in het webinar werd ik live in de uitzending over de drempel van 1000 facebooklikes geholpen. Als jij mijn pagina ook wil liken en op die manier af en toe goede info op je timeline wil krijgen dan kan dat via mijn facebookpagina.

Alle experts die meegewerkt hebben aan dit webinar op een rijtje:

Ria Kaashoek van Riakaashoek.nl

Veronique Prins van Je zaak voor elkaar

Marijke Eggink van Wat werkt werkt

Irene Ogier van De webacademie 

Erno Hannink van Ernohannink.nl

Greet Bunnens van You Brand Builder

Lucy Eind van Lucyeind.nl

René Hogenes van Digitaal Snellezen

Sabriyé Dubrie van De Internet Business Coach 

Karen Visser van New Broom

Robert Mares van Slimmer Ondernemen

Fiona Zwart van Zwart Werkt

Marieke Anthonisse van Zakenmam

Cindy Vranken – ikzelf dus 😉 van Mega Cindy natuurlijk